Dit zijn de beste tijdregistratie-apps voor de iPhone

Leestijd: ongeveer 2 minuten 8 januari 2021 0 reacties

Tip: gebruik urenregistratie software voor het snel en probleemloos invoeren van uw uren. Top 3:
(1) e-Boekhouden.nl  (2) Timechimp  (3) Watch

Het is niet eenvoudig om te zeggen wat de beste tijdregistratie-app voor de iPhone is. Uiteindelijk is het een en ander afhankelijk van je eigen voorkeuren en waarvoor je de tijdregistratie-app voor de iPhone wil gebruiken. Daarom hebben we niet zomaar de beste tijdregistratie-apps voor de iPhone uitgekozen, maar lichten we hieronder wel de drie best gewaardeerde tijdregistratie-apps voor de iPhone toe. We baseren ons hiervoor op de reviews van echte gebruikers.

Project Hours

Project Hours is urenregistratiesoftware die je eenvoudig en op elk apparaat kan gebruiken. Met deze tijdregistratie-app voor de iPhone kan je naast (project)uren bijhouden ook overzichten maken, Excel-rapporten downloaden, gebruikers en uurtarieven beheren enzovoort. Daarnaast kan je de tijdregistratie-app voor de iPhone ook linken met je Google-agenda. Alle gegevens worden daarbij via SSL-encryptie verstuurd. Deze tijdregistratie-app voor iPhone wordt heel goed beoordeeld door de gebruikers en kan vooraf gratis worden uitgeprobeerd. Lees meer over de iPhone-app Project Hours.

Silvasoft

Silvasoft heeft een eigen app die beschikbaar is in de App Store. De software van Silvasoft is heel uitgebreid en omvat bijvoorbeeld ook facturatie- en boekhoudsoftware. Klanten kiezen er zelf welke modules ze al dan niet willen afnemen, maar het grote voordeel is in ieder geval dat deze modules met elkaar gelinkt zijn. In de tijdregistratie-app voor de iPhone is het onder andere mogelijk om snel en eenvoudig uren te registreren, maar met de juiste modules kan je deze uren ook meteen factureren. Daarnaast beheer je de aan- en afwezigheid van personeel, bekijk je lopende projecten en nog veel meer. De tijdregistratie-app voor de iPhone is toegankelijk ontworpen en werkt zowel op de iPhone als de iPad. Op deze website lees je meer over de urenregistratiesoftware van Silvasoft.

e-Boekhouden.nl

De iPhone-app van e-Boekhouden.nl is vergelijkbaar met die van Silvasoft. Deze aanbieder focust in de eerste plaats op online boekhouden, maar biedt daarnaast verschillende modules aan. In de tijdregistratie-app voor de iPhone zijn al deze mogelijkheden terug te vinden. Hierbij is het natuurlijk ook mogelijk om tijden te registreren. Deze tijden kunnen aan projecten, activiteiten en medewerkers worden toegewezen. In de tijdregistratie-app voor de iPhone is er eveneens een overzicht van de gewerkte uren terug te vinden. Over het algemeen is deze iPhone-app voor urenregistratie vooral interessant voor zzp’ers en freelancers die hun uren willen bijhouden in het kader van de zelfstandigenaftrek, maar ook voor het factureren van gepresteerde uren is deze tijdregistratie-app voor de iPhone zeker geschikt.


Actie voor starters: starters kunnen gedurende hun eerste ondernemersjaar gratis de software van e-Boekhouden.nl gebruiken. Naast de iPhone-app voor tijdregistratie gaat het ook om de boekhoud- en facturatiesoftware. Lees meer over de startersactie van e-Boekhouden.nl.

Zelf tijdregistratie-apps voor de iPhone vergelijken

Naast bovenstaande drie tijdregistratie-apps voor de iPhone zijn er zeker nog andere goede tijdregistratie-apps voor de iPhone. Via onze vergelijkingstool kan je dan ook eenvoudig tijdregistratie-apps voor de iPhone vinden. Kies de mogelijkheden waar je gebruik van wenst te maken en krijg meteen geschikte tijdregistratie-apps voor de iPhone te zien. Lees vervolgens zeker even reviews van andere gebruikers en vraag eerst een proefaccount aan zodat je de tijdregistratie-app voor de iPhone even kan uitproberen. Via onze vergelijkingstool voor tijdregistratie-apps voor de iPhone doe je dit al in enkele klikken.

Silvasoft urenregistratie

Silvasoft urenregistratie

De best gewaardeerde urenregistratie software van 2024!

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m
Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m
Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m
14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m
14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m
14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning

Vergelijk alle urenregistratie software op prijs, reviews en functies!

Geen reacties

Plaats reactie

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Plaats als eerste een reactie!

Plaats reactie