2022-12-11T09:25:33+01:00

Urenregistratiesysteem

Vind en vergelijk hier alle urenregistratiesystemen en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden het beste urenregistratiesysteem voor jouw onderneming te vinden.

Urenregistratiesysteem

Keuzehulp

Functionaliteiten
Facturatie
Projectregistratie
Personeel (HRM):
Opzegtermijn contract

Silvasoft urenregistratie

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m

Eenvoudig en snel online uren registreren doet u met de urenregistratie software van Silvasoft. Inclusief registratie op relaties, projecten of projectfases. Manager en medewerker rollen en nog veel meer!

Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m

Houd je gewerkte uren eenvoudig bij via de mobiele app of je laptop en factuur ze gelijk door aan je klant. Houd dit per project of klant bij voor extra overzicht. Zo weet jij of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning
(5 reviews)10.0/10
WATCH urenregistratie € 75,- p/m (10 licenties)

WATCH urenregistratie is in 16 jaar uitgegroeid tot een zeer compleet systeem dat zo ingericht kan worden dat het aanvoelt als maatwerk. De urenregistratiemodule werkt naadloos samen met de modules voor offertes, facturatie, planning en relatiebeheer.

16 jaar ervaring
Projectbeheer
Incl. mobiele versie
(14 reviews)8.4/10
Urenregistratie in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

Het registreren en verwerken van uren hoeft geen uren te duren. Je borgt alle projectadministratie in één geïntegreerd systeem. Urenregistratie doe je gemakkelijk via de AFAS Pocket app.

Eén ERP-oplossing
Urenregistratie app
+ Boekhouden & CRM
(7 reviews)9.4/10
Project Hours urenregistratie software € 2,50 p/m

Schrijf met uw team uren op projecten en activiteiten met Project Hours. Eenvoudig en flexibel, timer beschikbaar, rapportage in Excel. Nieuw: registeren van materialen en kosten.

Ideaal voor teams
App beschikbaar
Nederlands en Engels
(9 reviews)8.9/10
DigiBTW urenregistratie € 10,- p/m

Met de urenregistratie tool van DigiBTW schrijf je eenvoudig tijd en factureer je in no-time je uren!

Schrijf eenvoudig tijd
Factureer in no-time
Incl. rittenregistratie
(4 reviews)10.0/10
Clocx urenregistratie software € 3,99 p/m

Onze software is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere ondernemer in elke branche. We kunnen je niet beloven dat de administratie vanaf vandaag je nieuwe hobby is, we kunnen je wel vertellen dat vele ondernemers baat hebben van werken met Clocx.

Eenvoudig registreren
Overzichtelijk dashboard
Slimme koppelingen
(3 reviews)9.3/10
Rompslomp urenregistratie software € 5,00 p/m

Dé makkelijkste urenregistratie app voor ZZP'ers - Registreer gemakkelijk je gewerkte uren & ritten - Gebruik onze handige timer - Zet je uren om naar een factuur - Maak nu je gratis account aan en probeer het zelf!

Super makkelijk
Uren & boekhouden
100% voor ZZP'ers

Urenregistratiesysteem

Het bijhouden van gewerkte uren is een belangrijk onderdeel van veel bedrijven en organisaties. Gelukkig zijn er verschillende systemen die hierbij kunnen helpen. In deze blog gaan we in op de verschillende soorten urenregistratiesystemen en geven we de voor- en nadelen van elk systeem.

Soorten urenregistratiesystemen

Er zijn verschillende soorten systemen waarmee gewerkte uren kunnen worden bijgehouden. Zo zijn er bijvoorbeeld systemen die op papier bijgehouden worden, zoals een urenformulier of een werkboekje. Andere systemen zijn digitaal, zoals een app of een website waar uren kunnen worden ingevoerd.

Voor- en nadelen per systeem

Het is slim om meerdere systemen te testen voordat je een keuze maakt welk systeem je wilt gebruiken. Zo kun je zien welk systeem het beste bij je en je bedrijf past. Hieronder geven we een aantal voor- en nadelen per soort systeem.

Papieren systemen

Papieren urenregistratiesystemen zoals een urenformulier of werkboekje hebben een aantal voordelen. Zo zijn ze vaak goedkoop of zelfs gratis en hebben ze geen internetverbinding nodig. Het is ook gemakkelijk om snel een aantekening te maken of om een overzicht te maken van gewerkte uren.

Een nadeel van papieren systemen is dat ze vaak moeilijk te organiseren zijn. Zo kan het lastig zijn om te zien welke uren al zijn ingevoerd en om deze uren te verwerken. Ook kan het zoeken naar specifieke uren tijdrovend zijn.

Digitale systemen

Digitale urenregistratiesystemen zoals een app of website hebben een aantal voordelen ten opzichte van papieren systemen. Zo zijn ze gemakkelijk te organiseren en te verwerken en is het gemakkelijk om te zoeken naar specifieke uren. Ook kunnen uren in realtime worden ingevoerd en verwerkt.

Een nadeel van digitale systemen is dat ze vaak een kostenplaatje hebben en dat ze afhankelijk zijn van een internetverbinding. Dit kan een probleem zijn als je bijvoorbeeld op locatie werkt zonder internetverbinding.

Proefaccount aanvragen

Voordat je een keuze maakt welke urenregistratie software je wilt gebruiken, is het verstandig om proefaccounts aan te vragen bij verschillende aanbieders. Zo kun je het systeem uitproberen en zien of het aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Het aanvragen van een proefaccount is vaak gratis en geeft je de mogelijkheid om het systeem te testen zonder dat je meteen een abonnement hoeft te nemen. Zo kun je de verschillende systemen vergelijken en zien welk systeem het beste bij je en je bedrijf past.