2022-12-11T09:23:20+01:00

Urenregistratie horeca

Op zoek naar urenregistratie voor de horeca? Bekijk en vergelijk dan hier alle urenregistratie software! Bekijk alle urenregistratie software

Urenregistratie horeca

Keuzehulp

Functionaliteiten
Facturatie
Projectregistratie
Personeel (HRM):
Opzegtermijn contract

Silvasoft urenregistratie

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m

Eenvoudig en snel online uren registreren doet u met de urenregistratie software van Silvasoft. Inclusief registratie op relaties, projecten of projectfases. Manager en medewerker rollen en nog veel meer!

Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m

Houd je gewerkte uren eenvoudig bij via de mobiele app of je laptop en factuur ze gelijk door aan je klant. Houd dit per project of klant bij voor extra overzicht. Zo weet jij of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning
(5 reviews)10.0/10
WATCH urenregistratie € 75,- p/m (10 licenties)

WATCH urenregistratie is in 16 jaar uitgegroeid tot een zeer compleet systeem dat zo ingericht kan worden dat het aanvoelt als maatwerk. De urenregistratiemodule werkt naadloos samen met de modules voor offertes, facturatie, planning en relatiebeheer.

16 jaar ervaring
Projectbeheer
Incl. mobiele versie
(14 reviews)8.4/10
Urenregistratie in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

Het registreren en verwerken van uren hoeft geen uren te duren. Je borgt alle projectadministratie in één geïntegreerd systeem. Urenregistratie doe je gemakkelijk via de AFAS Pocket app.

Eén ERP-oplossing
Urenregistratie app
+ Boekhouden & CRM
(7 reviews)9.4/10
Project Hours urenregistratie software € 2,50 p/m

Schrijf met uw team uren op projecten en activiteiten met Project Hours. Eenvoudig en flexibel, timer beschikbaar, rapportage in Excel. Nieuw: registeren van materialen en kosten.

Ideaal voor teams
App beschikbaar
Nederlands en Engels
(9 reviews)8.9/10
DigiBTW urenregistratie € 10,- p/m

Met de urenregistratie tool van DigiBTW schrijf je eenvoudig tijd en factureer je in no-time je uren!

Schrijf eenvoudig tijd
Factureer in no-time
Incl. rittenregistratie
(4 reviews)10.0/10
Clocx urenregistratie software € 3,99 p/m

Onze software is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere ondernemer in elke branche. We kunnen je niet beloven dat de administratie vanaf vandaag je nieuwe hobby is, we kunnen je wel vertellen dat vele ondernemers baat hebben van werken met Clocx.

Eenvoudig registreren
Overzichtelijk dashboard
Slimme koppelingen
(3 reviews)9.3/10
Rompslomp urenregistratie software € 5,00 p/m

Dé makkelijkste urenregistratie app voor ZZP'ers - Registreer gemakkelijk je gewerkte uren & ritten - Gebruik onze handige timer - Zet je uren om naar een factuur - Maak nu je gratis account aan en probeer het zelf!

Super makkelijk
Uren & boekhouden
100% voor ZZP'ers

Urenregistratie horeca

Urenregistratie in de horeca

In de horeca-industrie is het bijhouden van werktijden een belangrijk onderdeel van het beheer van personeel. Het is essentieel om een nauwkeurig en betrouwbaar systeem te hebben om werktijden te registreren en te beheren, zodat medewerkers correct worden betaald en om te voldoen aan wettelijke vereisten.

Traditioneel werden werktijden in de horeca bijgehouden op papieren formulieren of op Excel-werkbladen. Dit was echter inefficiënt en onnauwkeurig, met een hoog risico op fouten en onduidelijkheid over werktijden.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel betere opties voor urenregistratie in de horeca. Een van de meest populaire en effectieve manieren is door het gebruik van urenregistratie software.

Urenregistratie software voor de horeca

Urenregistratie software is speciaal ontworpen voor het bijhouden en beheren van werktijden. Het biedt een eenvoudig te gebruiken interface waarmee medewerkers hun werktijden kunnen invoeren en bekijken, zodat ze altijd op de hoogte zijn van hun werkuren en betaalstaten.

Met behulp van urenregistratie software kunnen managers in de horeca ook inzicht krijgen in werktijden op individueel niveau en op locatieniveau. Ze kunnen gegevens samenvoegen en analyseren om te zien hoeveel tijd medewerkers werken, wie het meest productief is en wat er gebeurt op verschillende locaties.

Daarnaast kan urenregistratie software ook automatisch berekeningen uitvoeren, zoals overuren en toeslagen, om ervoor te zorgen dat medewerkers correct worden betaald volgens de wettelijke vereisten.

Samengevat kan men zeggen dat urenregistratie software een uitstekende oplossing is voor het bijhouden en beheren van werktijden in de horeca-industrie. Het biedt een eenvoudig te gebruiken interface, inzicht in werktijden op individueel en locatieniveau en automatische berekeningen voor correcte betalingen. Dit kan leiden tot een efficiëntere en betere beheer van werktijden en personeel in de horeca.