2022-12-11T07:29:56+01:00

Gratis urenregistratie

Vind en vergelijk hier alle urenregistratie software en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden de beste software voor jouw onderneming te vinden.

Urenregistratie gratis

Keuzehulp

Functionaliteiten
Facturatie
Projectregistratie
Personeel (HRM):
Opzegtermijn contract

Silvasoft urenregistratie

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m

Eenvoudig en snel online uren registreren doet u met de urenregistratie software van Silvasoft. Inclusief registratie op relaties, projecten of projectfases. Manager en medewerker rollen en nog veel meer!

Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m

Houd je gewerkte uren eenvoudig bij via de mobiele app of je laptop en factuur ze gelijk door aan je klant. Houd dit per project of klant bij voor extra overzicht. Zo weet jij of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning
(5 reviews)10.0/10
WATCH urenregistratie € 75,- p/m (10 licenties)

WATCH urenregistratie is in 16 jaar uitgegroeid tot een zeer compleet systeem dat zo ingericht kan worden dat het aanvoelt als maatwerk. De urenregistratiemodule werkt naadloos samen met de modules voor offertes, facturatie, planning en relatiebeheer.

16 jaar ervaring
Projectbeheer
Incl. mobiele versie
(14 reviews)8.4/10
Urenregistratie in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

Het registreren en verwerken van uren hoeft geen uren te duren. Je borgt alle projectadministratie in één geïntegreerd systeem. Urenregistratie doe je gemakkelijk via de AFAS Pocket app.

Eén ERP-oplossing
Urenregistratie app
+ Boekhouden & CRM
(7 reviews)9.4/10
Project Hours urenregistratie software € 2,50 p/m

Schrijf met uw team uren op projecten en activiteiten met Project Hours. Eenvoudig en flexibel, timer beschikbaar, rapportage in Excel. Nieuw: registeren van materialen en kosten.

Ideaal voor teams
App beschikbaar
Nederlands en Engels
(9 reviews)8.9/10
DigiBTW urenregistratie € 10,- p/m

Met de urenregistratie tool van DigiBTW schrijf je eenvoudig tijd en factureer je in no-time je uren!

Schrijf eenvoudig tijd
Factureer in no-time
Incl. rittenregistratie
(4 reviews)10.0/10
Clocx urenregistratie software € 3,99 p/m

Onze software is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere ondernemer in elke branche. We kunnen je niet beloven dat de administratie vanaf vandaag je nieuwe hobby is, we kunnen je wel vertellen dat vele ondernemers baat hebben van werken met Clocx.

Eenvoudig registreren
Overzichtelijk dashboard
Slimme koppelingen
(3 reviews)9.3/10
Rompslomp urenregistratie software € 5,00 p/m

Dé makkelijkste urenregistratie app voor ZZP'ers - Registreer gemakkelijk je gewerkte uren & ritten - Gebruik onze handige timer - Zet je uren om naar een factuur - Maak nu je gratis account aan en probeer het zelf!

Super makkelijk
Uren & boekhouden
100% voor ZZP'ers

Urenregistratie gratis

Gratis urenregistratie: een vergelijking

Als freelancer of kleine ondernemer is het belangrijk om je uren bij te houden. Zo weet je precies hoeveel tijd je besteedt aan verschillende projecten en kun je daarmee je facturen opstellen. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse manieren om je uren gratis bij te houden. Maar wat zijn de voor- en nadelen van deze opties en waarom is het soms beter om te investeren in urenregistratie software?

Gratis urenregistratie: de mogelijkheden

Er zijn diverse manieren om gratis je uren bij te houden. Zo kun je bijvoorbeeld een simpel Excel-bestand gebruiken of een online tool zoals Google Sheets. Hiermee kun je eenvoudig een tabel maken waarin je per dag of per project bijhoudt hoeveel uren je hebt gewerkt.

Een andere optie is om gebruik te maken van een gratis urenregistratie app. Deze apps zijn speciaal ontworpen voor het bijhouden van je uren en bieden vaak handige extra’s, zoals automatische pauze-timers en integratie met andere projectmanagement tools.

Waarom gratis urenregistratie soms nadelig kan zijn

Hoewel gratis urenregistratie op het eerste gezicht een aantrekkelijke optie lijkt, kan het soms ook nadelen hebben. Zo kan het bijvoorbeeld lastig zijn om een Excel-bestand of online spreadsheet overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te houden. Hierdoor kan het lastig worden om een duidelijk overzicht te krijgen van je uren en kun je gemakkelijk uren vergeten op te nemen.

Daarnaast zijn gratis urenregistratie apps vaak beperkt in hun functionaliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld vaak alleen bijhouden hoeveel uren je per dag hebt gewerkt, maar niet wat je precies hebt gedaan. Dit kan problemen opleveren als je bijvoorbeeld werkt voor verschillende klanten en wilt weten hoeveel tijd je aan iedere klant hebt besteed.

Waarom urenregistratie software voordelig kan zijn

Als je regelmatig uren bijhoudt en op zoek bent naar een efficiëntere en gebruiksvriendelijke manier om dit te doen, is het misschien de moeite waard om te investeren in urenregistratie software. Zo’n softwarepakket biedt vaak veel meer mogelijkheden dan gratis alternatieven, zoals het bijhouden van uren per project, klant of activiteit. Hierdoor krijg je een veel gedetailleerder en overzichtelijker beeld van je werktijden en kun je gemakkelijker facturen opstellen en je werkzaamheden plannen.

Daarnaast bieden veel urenregistratie softwarepakketten handige extra’s, zoals integratie met boekhoudsoftware, automatische facturering en geavanceerde rapportagetools. Hiermee kun je nog efficiënter werken en je administratie op orde houden.

Sommige urenregistratie softwarepakketten zijn gratis beschikbaar, maar vaak bieden betaalde versies extra functionaliteiten en ondersteuning. Als je regelmatig uren bijhoudt en op zoek bent naar een professionele oplossing, is het wellicht de moeite waard om te investeren in urenregistratie software.

Conclusie

Hoewel gratis urenregistratie een aantrekkelijke optie lijkt, kan het soms lastig zijn om een duidelijk overzicht te krijgen en beperkt zijn in zijn functionaliteiten. Als je regelmatig uren bijhoudt en op zoek bent naar een efficiëntere en gebruiksvriendelijke manier om dit te doen, is het misschien de moeite waard om te investeren in urenregistratie software. Dit biedt vaak veel meer mogelijkheden en extra’s om je administratie op orde te houden en je werkzaamheden te plannen.