2022-12-10T11:55:43+01:00

Urenregistratie Excel

Doe je momenteel je urenregistratie in Excel? En ben je op zoek naar iets dat gebruiksvriendelijker is? Bekijk en vergelijk dan hier alle urenregistratie software! Bekijk alle urenregistratie software

Urenregistratie Excel

Keuzehulp

Functionaliteiten
Facturatie
Projectregistratie
Personeel (HRM):
Opzegtermijn contract

Silvasoft urenregistratie

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m

Eenvoudig en snel online uren registreren doet u met de urenregistratie software van Silvasoft. Inclusief registratie op relaties, projecten of projectfases. Manager en medewerker rollen en nog veel meer!

Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m

Houd je gewerkte uren eenvoudig bij via de mobiele app of je laptop en factuur ze gelijk door aan je klant. Houd dit per project of klant bij voor extra overzicht. Zo weet jij of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning
(5 reviews)10.0/10
WATCH urenregistratie € 75,- p/m (10 licenties)

WATCH urenregistratie is in 16 jaar uitgegroeid tot een zeer compleet systeem dat zo ingericht kan worden dat het aanvoelt als maatwerk. De urenregistratiemodule werkt naadloos samen met de modules voor offertes, facturatie, planning en relatiebeheer.

16 jaar ervaring
Projectbeheer
Incl. mobiele versie
(14 reviews)8.4/10
Urenregistratie in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

Het registreren en verwerken van uren hoeft geen uren te duren. Je borgt alle projectadministratie in één geïntegreerd systeem. Urenregistratie doe je gemakkelijk via de AFAS Pocket app.

Eén ERP-oplossing
Urenregistratie app
+ Boekhouden & CRM
(7 reviews)9.4/10
Project Hours urenregistratie software € 2,50 p/m

Schrijf met uw team uren op projecten en activiteiten met Project Hours. Eenvoudig en flexibel, timer beschikbaar, rapportage in Excel. Nieuw: registeren van materialen en kosten.

Ideaal voor teams
App beschikbaar
Nederlands en Engels
(9 reviews)8.9/10
DigiBTW urenregistratie € 10,- p/m

Met de urenregistratie tool van DigiBTW schrijf je eenvoudig tijd en factureer je in no-time je uren!

Schrijf eenvoudig tijd
Factureer in no-time
Incl. rittenregistratie
(4 reviews)10.0/10
Clocx urenregistratie software € 3,99 p/m

Onze software is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere ondernemer in elke branche. We kunnen je niet beloven dat de administratie vanaf vandaag je nieuwe hobby is, we kunnen je wel vertellen dat vele ondernemers baat hebben van werken met Clocx.

Eenvoudig registreren
Overzichtelijk dashboard
Slimme koppelingen
(3 reviews)9.3/10
Rompslomp urenregistratie software € 5,00 p/m

Dé makkelijkste urenregistratie app voor ZZP'ers - Registreer gemakkelijk je gewerkte uren & ritten - Gebruik onze handige timer - Zet je uren om naar een factuur - Maak nu je gratis account aan en probeer het zelf!

Super makkelijk
Uren & boekhouden
100% voor ZZP'ers

Urenregistratie Excel

Urenregistratie in Excel

Bijhouden van uren in Excel is een veelvoorkomende praktijk, maar het heeft ook enkele nadelen. Hier zijn vier belangrijke nadelen van het bijhouden van uren in Excel:

  1. Beperkte functionaliteit: Excel is primair ontworpen als werkbladsoftware en is niet specifiek gemaakt voor het bijhouden van werktijden. Dit kan leiden tot beperkingen in wat het programma kan doen en hoe het gegevens kan beheren en analyseren.
  2. Hoog foutrisico: Omdat Excel niet specifiek is ontworpen voor het bijhouden van werktijden, is er een groter risico op fouten en onnauwkeurigheden in de gegevens. Dit kan leiden tot problemen bij het beheren en beoordelen van werktijden.
  3. Moeilijk te gebruiken voor meerdere medewerkers of locaties: Excel is niet geschikt voor het bijhouden van gegevens over meerdere medewerkers of locaties. Het kan moeilijk zijn om inzicht te krijgen in werktijden op individueel niveau of om samen te voegen en te analyseren wat er gebeurt op verschillende locaties.
  4. Gebrek aan flexibiliteit: Excel is een statisch programma, wat betekent dat gegevens handmatig moeten worden ingevoerd en bijgewerkt. Dit kan tijdrovend en inefficiënt zijn, vooral als er veel gegevens zijn of als medewerkers op verschillende locaties werken.

In samenvatting zijn de nadelen van het bijhouden van uren in Excel beperkte functionaliteit, hoog foutrisico, moeilijk te gebruiken voor meerdere medewerkers of locaties en gebrek aan flexibiliteit. Het kan beter zijn om uren te registreren met urenregistratie software die specifiek is ontworpen voor dit doel.

Urenregistratie software

In tegenstelling tot Excel is urenregistratie software specifiek ontworpen voor het bijhouden van werktijden. Het biedt een eenvoudig te gebruiken interface waarmee medewerkers hun werktijden kunnen invoeren en beheren. Het kan ook gegevens samenvoegen en analyseren, zodat managers inzicht krijgen in werktijden op individueel niveau en op locatieniveau.

Samengevat is het beter om uren te registreren met urenregistratie software dan met Excel. Urenregistratie software is specifiek ontworpen voor dit doel, heeft een gebruiksvriendelijke interface en kan gegevens efficiënt samenvoegen en analyseren. Dit kan leiden tot betere inzichten en een efficiëntere beheer van werktijden.