2022-12-11T09:15:01+01:00

Tijdregistratie software

Vind en vergelijk hier alle tijdregistratie software en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden de beste software voor jouw onderneming te vinden.

Tijdregistratie software

Keuzehulp

Functionaliteiten
Facturatie
Projectregistratie
Personeel (HRM):
Opzegtermijn contract

Silvasoft urenregistratie

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m

Eenvoudig en snel online uren registreren doet u met de urenregistratie software van Silvasoft. Inclusief registratie op relaties, projecten of projectfases. Manager en medewerker rollen en nog veel meer!

Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m

Houd je gewerkte uren eenvoudig bij via de mobiele app of je laptop en factuur ze gelijk door aan je klant. Houd dit per project of klant bij voor extra overzicht. Zo weet jij of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning
(5 reviews)10.0/10
WATCH urenregistratie € 75,- p/m (10 licenties)

WATCH urenregistratie is in 16 jaar uitgegroeid tot een zeer compleet systeem dat zo ingericht kan worden dat het aanvoelt als maatwerk. De urenregistratiemodule werkt naadloos samen met de modules voor offertes, facturatie, planning en relatiebeheer.

16 jaar ervaring
Projectbeheer
Incl. mobiele versie
(14 reviews)8.4/10
Urenregistratie in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

Het registreren en verwerken van uren hoeft geen uren te duren. Je borgt alle projectadministratie in één geïntegreerd systeem. Urenregistratie doe je gemakkelijk via de AFAS Pocket app.

Eén ERP-oplossing
Urenregistratie app
+ Boekhouden & CRM
(7 reviews)9.4/10
Project Hours urenregistratie software € 2,50 p/m

Schrijf met uw team uren op projecten en activiteiten met Project Hours. Eenvoudig en flexibel, timer beschikbaar, rapportage in Excel. Nieuw: registeren van materialen en kosten.

Ideaal voor teams
App beschikbaar
Nederlands en Engels
(9 reviews)8.9/10
DigiBTW urenregistratie € 10,- p/m

Met de urenregistratie tool van DigiBTW schrijf je eenvoudig tijd en factureer je in no-time je uren!

Schrijf eenvoudig tijd
Factureer in no-time
Incl. rittenregistratie
(4 reviews)10.0/10
Clocx urenregistratie software € 3,99 p/m

Onze software is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere ondernemer in elke branche. We kunnen je niet beloven dat de administratie vanaf vandaag je nieuwe hobby is, we kunnen je wel vertellen dat vele ondernemers baat hebben van werken met Clocx.

Eenvoudig registreren
Overzichtelijk dashboard
Slimme koppelingen
(3 reviews)9.3/10
Rompslomp urenregistratie software € 5,00 p/m

Dé makkelijkste urenregistratie app voor ZZP'ers - Registreer gemakkelijk je gewerkte uren & ritten - Gebruik onze handige timer - Zet je uren om naar een factuur - Maak nu je gratis account aan en probeer het zelf!

Super makkelijk
Uren & boekhouden
100% voor ZZP'ers

Tijdregistratie software

Als je een eigen bedrijf hebt of als je werkt in een groot bedrijf, is tijdregistratie software een handige tool om te gebruiken. Deze software helpt je om je tijd efficiënt te beheren en om inzicht te krijgen in hoe je tijd wordt besteed. In dit blog gaan we in op de voor- en nadelen van tijdregistratie software.

Voordelen van tijdregistratie software

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van tijdregistratie software. Ten eerste biedt het een gemakkelijke manier om je gewerkte uren bij te houden. In plaats van dat je dit op papier moet doen, kun je dit gemakkelijk in de software invoeren en bekijken. Dit kan zorgen voor meer overzicht en het kan je helpen om beter te plannen.

Ten tweede kan tijdregistratie software ook nuttig zijn voor het bepalen van de verdeling van werkzaamheden binnen een team. Als je bijhoudt hoeveel tijd iedereen besteedt aan verschillende projecten, kun je beter inschatten waar behoefte is aan extra hulp of ondersteuning. Dit kan bijdragen aan een efficiënter werkproces.

Ten derde kan tijdregistratie software ook nuttig zijn voor het maken van afspraken met klanten of opdrachtgevers. Als je bijhoudt hoeveel tijd je besteedt aan een project, kun je dit gemakkelijk aantonen en kun je beter onderhandelen over de prijs.

Nadelen van tijdregistratie software

Er zijn ook enkele nadelen aan het gebruik van tijdregistratie software. Ten eerste kan het zijn dat het even duurt voordat je er aan gewend bent en dat je tijd nodig hebt om te leren hoe de software werkt. Dit kan soms tijdrovend zijn.

Ten tweede kan het ook zijn dat je afhankelijk bent van de software en dat je niet meer zonder kunt. Dit kan soms betekenen dat je afhankelijk bent van de leverancier en dat je niet meer zonder de software kunt.

Ten derde kan het ook zijn dat de software kwetsbaar is voor hacken of dat er fouten in kunnen sluipen. Dit kan soms betekenen dat je niet meer zeker bent van de gegevens die in de software staan.

Conclusie

Samengevat heeft het gebruik van tijdregistratie software voornamelijk voordelen. Het biedt een gemakkelijke manier om je gewerkte uren bij te houden, het kan helpen om de verdeling van werkzaamheden binnen een team te bepalen en het kan nuttig zijn voor het maken van afspraken met klanten of opdrachtgevers. Hoewel er ook enkele nadelen zijn, zijn deze in vergelijking met de voordelen vaak kleiner. Als je nog geen tijdregistratie software gebruikt, is het misschien een goed idee om dit eens te overwegen.