Urenregistratie en Google Calendar: de perfecte match

Leestijd: ongeveer 2 minuten 18 maart 2023 0 reacties

Tip: gebruik urenregistratie software voor het snel en probleemloos invoeren van uw uren. Top 3:
(1) e-Boekhouden.nl  (2) Timechimp  (3) Watch

Google Calendar is een online agenda die door miljoenen mensen wordt gebruikt om hun afspraken en taken bij te houden. Naast het bijhouden van persoonlijke afspraken kan Google Calendar ook worden gebruikt voor zakelijke doeleinden. Per account kunnen verschillende kalenders worden gemaakt die allemaal in een enkel scherm worden getoond. Er kunnen ook afspraken worden gemaakt met andere mensen met een Google-account en de kalenders kunnen met andere Google-gebruikers worden gedeeld. Sommige urenregistratiesoftware kan je koppelen aan de Google Calendar. Dit biedt vele voordelen.

Wat is Google Calendar en waarvoor gebruik je het?

Google Calendar is een gratis online agenda die kan worden gebruikt om afspraken bij te houden en taken te plannen. De agenda is toegankelijk via een webbrowser of via de Google Calendar-app. Naast het bijhouden van persoonlijke afspraken kan Google Calendar ook worden gebruikt voor zakelijke doeleinden. Zakelijke afspraken kunnen worden gepland en gedeeld met collega’s, zodat iedereen op de hoogte is van de geplande activiteiten. Het is ook mogelijk om reminders en notificaties in te stellen, zodat belangrijke afspraken niet worden vergeten.

Voordelen en nadelen van Google Calendar

Een groot voordeel van Google Calendar is dat het gratis is en dat het toegankelijk is via het internet. Hierdoor kan de agenda gemakkelijk worden gedeeld met anderen en kunnen afspraken tussen verschillende apparaten worden gesynchroniseerd. Ook is het mogelijk om meerdere agenda’s te beheren in één overzicht, bijvoorbeeld persoonlijke en zakelijke afspraken. Daarnaast is Google Calendar gemakkelijk te integreren met andere software, zoals urenregistratiesoftware. Een nadeel van Google Calendar kan zijn dat het afhankelijk is van een internetverbinding en dat het minder geavanceerd is dan sommige betaalde software.

Koppeling tussen urenregistratiesoftware en Google Calendar

De urenregistratiesoftware van Silvasoft biedt de mogelijkheid om te koppelen met Google Calendar. Een koppeling tussen urenregistratiesoftware en Google Calendar biedt vele voordelen voor zakelijke gebruikers. Dankzij deze koppeling worden agenda-items uit Google Calendar bijvoorbeeld automatisch in de agendamodule ingeladen. Agenda-items kunnen ook met een enkele klik op de knop in urenregistratie-items worden omgezet. Dit bespaart tijd en voorkomt handmatige invoerfouten. Dit alles biedt inzicht in de efficiëntie en productiviteit van het bedrijf en kan helpen bij het plannen van toekomstige projecten.

Andere nuttige koppelingen

Het nut van koppelingen tussen urenregistratiesoftware en andere software is duidelijk: het zorgt voor een naadloze integratie tussen verschillende systemen en het voorkomt het handmatig invoeren van gegevens. Hierdoor wordt de kans op fouten verkleind en bespaar je tijd. Silvasoft is een koploper op dit gebied en biedt niet alleen koppelingen aan met Google Calendar, maar ook met vele andere software zoals werkbonsoftware, kassasystemen en webshopsoftware. Denk bij dit laatste aan koppelingen met bol.com, Shopify en Mijnwebshop.

Uiteraard zijn er verschillende leveranciers van urenregistratiesoftware die diverse soorten koppelingen aanbieden. Via deze website kun je een vergelijking maken tussen verschillende leveranciers van urenregistratiesoftware en kun je op zoek gaan naar de ideale oplossing voor jouw bedrijf. Je kan bijvoorbeeld nagaan welke koppelingen ze aanbieden, maar je kan ook filteren op talloze andere zaken. Bijvoorbeeld op opzegtermijnen. Daarnaast kan je reviews lezen en meer informatie raadplegen.

Silvasoft urenregistratie

Silvasoft urenregistratie

De best gewaardeerde urenregistratie software van 2024!

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m
Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m
Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m
14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m
14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m
14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning

Vergelijk alle urenregistratie software op prijs, reviews en functies!

Geen reacties

Plaats reactie

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Plaats als eerste een reactie!

Plaats reactie