Voor je urenregistratie een boekje gebruiken: dit zijn de mogelijkheden

Leestijd: ongeveer 2 minuten 24 maart 2021 0 reacties

Tip: gebruik urenregistratie software voor het snel en probleemloos invoeren van uw uren. Top 3:
(1) e-Boekhouden.nl  (2) Timechimp  (3) Watch

Je kan uiteraard voor je urenregistratie een boekje gebruiken. Voor je urenregistratie een boekje gebruiken, kan een oplossing zijn wanneer online urenregistratie om praktische redenen niet meteen kan en/of er geen digitale hulpmiddelen voorhanden zijn. Je bent vrij om zelf voor je urenregistratie een formulier of een boekje te maken, maar houd er wel rekening mee dat je urenregistratie bewijswaarde moet hebben. Daarom is het interessanter om voor je urenregistratie een boekje te kiezen dat doorlopend genummerd is en waarin je met niet-uitwisbare inkt schrijft. Zo is het voor de belastingcontroleur steeds duidelijk dat de urenregistratie in het boekje op zijn minst authentiek is.

Urenregistratieboekjes van Atlanta

Eerst en vooral kan je voor je urenregistratie een boekje van Atlanta kopen. Atlanta is een producent van uiteenlopende administratieve bedrijfsformulieren, zoals horecaregistratieformulieren, doorschrijfkwitantieboekjes en materiaal-afgiftebonnen. Daarnaast hebben ze ook voor de urenregistratie een boekje gemaakt. Wanneer je voor je urenregistratie een boekje van Atlanta kiest, heb je in ieder geval veel keuze. Het gaat dan niet alleen om het formaat (A4 en A5), maar ook om de uitvoering (met of zonder doorslag), het tijdsbestek (1 formulier per dag of week) enzovoort. Als je voor je urenregistratie een boekje gebruikt, kan het interessant zijn om voor je urenregistratie een boekje te kiezen dat zelfdoorschrijvend is. Toch blijft het aangeraden om ook digitale kopieën te maken zodat de pagina’s zeker niet verloren gaan.

Urenregistratieboekjes van Sigel

Daarnaast kan je voor je urenregistratie een boekje kiezen van Sigel, onder meer bekend van de kas- en kwitantieformulieren en diverse andere bedrijfsformulieren. Het concept is eigenlijk hetzelfde. In de boekjes noteert men van wanneer tot wanneer men heeft gewerkt en voor wie of aan welk project. Deze boekjes komen ook in de vorm van werkbriefjes voor werknemers die worden gedetacheerd. De boekjes zijn voorzien van een microperforatie en de blaadjes zijn dan ook eenvoudig uitscheurbaar. Sigel verkoopt ten slotte ook stijlvolle mappen met een beschrijfbare insteekkaart en een insteekvak. Hierdoor worden hun boekjes vaak gebruikt door vertegenwoordigers en ondernemers die vaak onderweg zijn.

Urenregistratie-app is veel handiger

Natuurlijk zijn er nog heel wat andere alternatieven dan voor je urenregistratie een boekje van Sigel of Atlanta te gebruiken, hoewel dit toch duidelijk de twee populairste producenten zijn. Toch is er een constante: voor je urenregistratie een boekje gebruiken, heeft toch wel wat nadelen. Hoewel je perfect voor je urenregistratie een boekje kan gebruiken, brengt het veel rompslomp met zich mee. Bovendien zijn dergelijke boekjes absoluut niet gratis en lopen de kosten in de praktijk snel op. Je riskeert dan ook nog eens dat de urenregistratie al eens wordt vergeten of wordt overgeslagen, bijvoorbeeld omdat er geen balpen voorhanden is. Tevens kunnen de papieren verloren gaan, maar je kan natuurlijk ook veel tijd spenderen aan het manueel digitaliseren ervan.

Eigenlijk zijn er zoveel nadelen verbonden aan voor je urenregistratie een boekje gebruiken dat een digitale urenregistratie, wanneer mogelijk, de voorkeur draagt. Ontdek vooral zelf de pluspunten van een digitale urenregistratie. Laat voor je urenregistratie het boekje links liggen, vraag gratis proefaccounts aan en ontdek onmiddellijk de voordelen van een urenregistratie-app.

Silvasoft urenregistratie

Silvasoft urenregistratie

De best gewaardeerde urenregistratie software van 2024!

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m
Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m
Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m
14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m
14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m
14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning

Vergelijk alle urenregistratie software op prijs, reviews en functies!

Geen reacties

Plaats reactie

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Plaats als eerste een reactie!

Plaats reactie