2022-12-11T09:23:54+01:00

Urenregistratie personeel

Vind en vergelijk hier alle urenregistratie software voor de urenregistratie van uw personeel! Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden de beste software voor jouw onderneming te vinden.

Urenregistratie personeel

Keuzehulp

Functionaliteiten
Facturatie
Projectregistratie
Personeel (HRM):
Opzegtermijn contract

Silvasoft urenregistratie

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m

Eenvoudig en snel online uren registreren doet u met de urenregistratie software van Silvasoft. Inclusief registratie op relaties, projecten of projectfases. Manager en medewerker rollen en nog veel meer!

Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m

Houd je gewerkte uren eenvoudig bij via de mobiele app of je laptop en factuur ze gelijk door aan je klant. Houd dit per project of klant bij voor extra overzicht. Zo weet jij of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning
(5 reviews)10.0/10
WATCH urenregistratie € 75,- p/m (10 licenties)

WATCH urenregistratie is in 16 jaar uitgegroeid tot een zeer compleet systeem dat zo ingericht kan worden dat het aanvoelt als maatwerk. De urenregistratiemodule werkt naadloos samen met de modules voor offertes, facturatie, planning en relatiebeheer.

16 jaar ervaring
Projectbeheer
Incl. mobiele versie
(14 reviews)8.4/10
Urenregistratie in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

Het registreren en verwerken van uren hoeft geen uren te duren. Je borgt alle projectadministratie in één geïntegreerd systeem. Urenregistratie doe je gemakkelijk via de AFAS Pocket app.

Eén ERP-oplossing
Urenregistratie app
+ Boekhouden & CRM
(7 reviews)9.4/10
Project Hours urenregistratie software € 2,50 p/m

Schrijf met uw team uren op projecten en activiteiten met Project Hours. Eenvoudig en flexibel, timer beschikbaar, rapportage in Excel. Nieuw: registeren van materialen en kosten.

Ideaal voor teams
App beschikbaar
Nederlands en Engels
(9 reviews)8.9/10
DigiBTW urenregistratie € 10,- p/m

Met de urenregistratie tool van DigiBTW schrijf je eenvoudig tijd en factureer je in no-time je uren!

Schrijf eenvoudig tijd
Factureer in no-time
Incl. rittenregistratie
(4 reviews)10.0/10
Clocx urenregistratie software € 3,99 p/m

Onze software is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere ondernemer in elke branche. We kunnen je niet beloven dat de administratie vanaf vandaag je nieuwe hobby is, we kunnen je wel vertellen dat vele ondernemers baat hebben van werken met Clocx.

Eenvoudig registreren
Overzichtelijk dashboard
Slimme koppelingen
(3 reviews)9.3/10
Rompslomp urenregistratie software € 5,00 p/m

Dé makkelijkste urenregistratie app voor ZZP'ers - Registreer gemakkelijk je gewerkte uren & ritten - Gebruik onze handige timer - Zet je uren om naar een factuur - Maak nu je gratis account aan en probeer het zelf!

Super makkelijk
Uren & boekhouden
100% voor ZZP'ers

Urenregistratie personeel

Urenregistratie personeel: waarom het belangrijk is om gebruik te maken van urenregistratie software

Als werkgever is het belangrijk om een goed inzicht te hebben in de werktijden van je personeel. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn voor salarisadministratie, planning en productiviteit. Urenregistratie software kan hierbij helpen door eenvoudig en accuraat bij te houden hoeveel uur er gewerkt wordt door iedere werknemer.

Voordelen van urenregistratie software

  • Het biedt inzicht in de werktijden van je personeel, zodat je bijvoorbeeld overtijd kunt verrekenen en het salaris kunt uitbetalen.
  • Het maakt plannen en het inroosteren van werknemers eenvoudiger, omdat je precies weet wanneer iemand beschikbaar is.
  • Het helpt bij het verbeteren van de productiviteit, omdat je inzicht hebt in hoeveel tijd er besteed wordt aan bepaalde taken en of dit efficiënt is.
  • Het maakt het beter mogelijk om te voldoen aan wettelijke vereisten, zoals het bijhouden van werktijden en het uitbetalen van het juiste salaris.

Hoe werkt urenregistratie software voor je personeel?

Urenregistratie software werkt doorgaans op basis van een digitale klok waarmee werknemers in- en uitklokken. Dit kan bijvoorbeeld met een pinpas, een QR-code of een biometrische scan. De software houdt bij wanneer iemand begint en stopt met werken en berekent automatisch hoeveel uur er gewerkt is. Deze gegevens kunnen vervolgens inzichtelijk gemaakt worden in duidelijke overzichten en rapportages.

Urenregistratie software is dus een handig hulpmiddel om de werktijden van je personeel te regelen en te beheren. Het biedt inzicht, maakt plannen en het verbeteren van productiviteit mogelijk, en helpt bij het voldoen aan wettelijke vereisten. Als werkgever is het zeker aan te raden om gebruik te maken van deze software.