2022-12-10T11:01:32+01:00

Uren bijhouden

Bent u ondernemer en moet u uw uren bijhouden (bijvoorbeeld voor het urencriterium)? Vind en vergelijk hier alle urenregistratie software. Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden de beste software voor jouw onderneming te vinden.

Uren bijhouden

Keuzehulp

Functionaliteiten
Facturatie
Projectregistratie
Personeel (HRM):
Opzegtermijn contract

Silvasoft urenregistratie

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m

Eenvoudig en snel online uren registreren doet u met de urenregistratie software van Silvasoft. Inclusief registratie op relaties, projecten of projectfases. Manager en medewerker rollen en nog veel meer!

Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m

Houd je gewerkte uren eenvoudig bij via de mobiele app of je laptop en factuur ze gelijk door aan je klant. Houd dit per project of klant bij voor extra overzicht. Zo weet jij of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning
(5 reviews)10.0/10
WATCH urenregistratie € 75,- p/m (10 licenties)

WATCH urenregistratie is in 16 jaar uitgegroeid tot een zeer compleet systeem dat zo ingericht kan worden dat het aanvoelt als maatwerk. De urenregistratiemodule werkt naadloos samen met de modules voor offertes, facturatie, planning en relatiebeheer.

16 jaar ervaring
Projectbeheer
Incl. mobiele versie
(14 reviews)8.4/10
Urenregistratie in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

Het registreren en verwerken van uren hoeft geen uren te duren. Je borgt alle projectadministratie in één geïntegreerd systeem. Urenregistratie doe je gemakkelijk via de AFAS Pocket app.

Eén ERP-oplossing
Urenregistratie app
+ Boekhouden & CRM
(7 reviews)9.4/10
Project Hours urenregistratie software € 2,50 p/m

Schrijf met uw team uren op projecten en activiteiten met Project Hours. Eenvoudig en flexibel, timer beschikbaar, rapportage in Excel. Nieuw: registeren van materialen en kosten.

Ideaal voor teams
App beschikbaar
Nederlands en Engels
(9 reviews)8.9/10
DigiBTW urenregistratie € 10,- p/m

Met de urenregistratie tool van DigiBTW schrijf je eenvoudig tijd en factureer je in no-time je uren!

Schrijf eenvoudig tijd
Factureer in no-time
Incl. rittenregistratie
(4 reviews)10.0/10
Clocx urenregistratie software € 3,99 p/m

Onze software is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere ondernemer in elke branche. We kunnen je niet beloven dat de administratie vanaf vandaag je nieuwe hobby is, we kunnen je wel vertellen dat vele ondernemers baat hebben van werken met Clocx.

Eenvoudig registreren
Overzichtelijk dashboard
Slimme koppelingen
(3 reviews)9.3/10
Rompslomp urenregistratie software € 5,00 p/m

Dé makkelijkste urenregistratie app voor ZZP'ers - Registreer gemakkelijk je gewerkte uren & ritten - Gebruik onze handige timer - Zet je uren om naar een factuur - Maak nu je gratis account aan en probeer het zelf!

Super makkelijk
Uren & boekhouden
100% voor ZZP'ers

Uren bijhouden

Waarom is het bijhouden van uren belangrijk voor ondernemers?

Als ondernemer is het belangrijk om uw uren goed bij te houden. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn om aan te tonen dat u voldoet aan het urencriterium voor de zelfstandigenaftrek, of om de uren te factureren aan uw klanten. Het bijhouden van uren kan ook helpen om inzicht te krijgen in uw werktijden en om te bepalen of u efficiënt werkt. In dit artikel geven we enkele tips voor het bijhouden van uren.

Hoe kunt u uw uren bijhouden?

Er zijn verschillende manieren waarop u uw uren kunt bijhouden. U kunt bijvoorbeeld een papieren urenformulier gebruiken, of een urenregistratie-app op uw smartphone of tablet. Het is ook mogelijk om speciale software te gebruiken voor het bijhouden van uren, zoals Excel of urenregistratie software. Kies de methode die het beste bij uw werkwijze past en zorg ervoor dat u deze consistent gebruikt.

Wat moet u bijhouden?

Het is belangrijk om de volgende gegevens bij te houden: de datum waarop u heeft gewerkt, de start- en eindtijd van uw werk, en wat u heeft gedaan. Als u werkt aan verschillende projecten of opdrachten, is het ook handig om bij te houden welk project of opdracht u heeft uitgevoerd en hoeveel tijd u hieraan heeft besteed. Zo kunt u gemakkelijk zien hoeveel uren u heeft gewerkt aan elk project of opdracht.

Hoe vaak moet u uw uren bijhouden?

Het is aan te raden om uw uren zo vaak mogelijk bij te houden, bijvoorbeeld aan het einde van elke werkdag. Zo kunt u gemakkelijk uw uren bijwerken en voorkomen dat u dingen vergeet. Als u bijvoorbeeld wacht tot het einde van de maand om uw uren bij te houden, is het mogelijk dat u sommige uren vergeet of dat u fouten maakt bij het invullen van de gegevens.