2022-12-11T09:14:45+01:00

Tijdregistratie personeel

Vind en vergelijk hier alle tijdregistratie software voor je personeel en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om snel de beste software voor jouw personeel te vinden.

Tijdregistratie personeel

Keuzehulp

Functionaliteiten
Facturatie
Projectregistratie
Personeel (HRM):
Opzegtermijn contract

Silvasoft urenregistratie

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m

Eenvoudig en snel online uren registreren doet u met de urenregistratie software van Silvasoft. Inclusief registratie op relaties, projecten of projectfases. Manager en medewerker rollen en nog veel meer!

Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m

Werk je op basis van projecten of opdrachten? Gewerkte uren voer je probleemloos in met e-Boekhouden.nl. Vul per project, activiteit of factuur in hoeveel uren je hebt gewerkt en het systeem doet de rest!

Ongelimiteerd
Starter? Jaar gratis!
Ongekend eenvoudig
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning
(5 reviews)10.0/10
WATCH urenregistratie € 75,- p/m (10 licenties)

WATCH urenregistratie is in 16 jaar uitgegroeid tot een zeer compleet systeem dat zo ingericht kan worden dat het aanvoelt als maatwerk. De urenregistratiemodule werkt naadloos samen met de modules voor offertes, facturatie, planning en relatiebeheer.

16 jaar ervaring
Projectbeheer
Incl. mobiele versie
(14 reviews)8.4/10
Urenregistratie in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

Het registreren en verwerken van uren hoeft geen uren te duren. Je borgt alle projectadministratie in één geïntegreerd systeem. Urenregistratie doe je gemakkelijk via de AFAS Pocket app.

Eén ERP-oplossing
Urenregistratie app
+ Boekhouden & CRM
(7 reviews)9.4/10
Project Hours urenregistratie software € 2,50 p/m

Schrijf met uw team uren op projecten en activiteiten met Project Hours. Eenvoudig en flexibel, timer beschikbaar, rapportage in Excel. Nieuw: registeren van materialen en kosten.

Ideaal voor teams
App beschikbaar
Nederlands en Engels
(9 reviews)8.9/10
DigiBTW urenregistratie € 10,- p/m

Met de urenregistratie tool van DigiBTW schrijf je eenvoudig tijd en factureer je in no-time je uren!

Schrijf eenvoudig tijd
Factureer in no-time
Incl. rittenregistratie
(3 reviews)9.3/10
Rompslomp urenregistratie software € 5,00 p/m

Dé makkelijkste urenregistratie app voor ZZP'ers - Registreer gemakkelijk je gewerkte uren & ritten - Gebruik onze handige timer - Zet je uren om naar een factuur - Maak nu je gratis account aan en probeer het zelf!

Super makkelijk
Uren & boekhouden
100% voor ZZP'ers

Tijdregistratie personeel

Waarom tijdregistratie software voor personeel een must-have is

Tijdregistratie software voor personeel is een handig hulpmiddel voor bedrijven om de werktijden van hun medewerkers te registreren en te beheren. Het is een belangrijk onderdeel van het personeelsbeheer en kan helpen om ervoor te zorgen dat werknemers hun werktijden nauwkeurig bijhouden en dat hun salaris en vakantiedagen correct worden berekend.

Werktijden bijhouden

Er zijn verschillende redenen waarom het gebruik van tijdregistratie software voor personeel aan te raden is. Ten eerste kan het helpen om de werktijden nauwkeurig bij te houden, zodat werknemers hun salaris en vakantiedagen op een juiste manier krijgen uitbetaald. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die werken met flexibele werktijden of die gebruik maken van tijd- en plaats onafhankelijke werknemers.

Productiviteit en efficiëntie

Ten tweede kan tijdregistratie software voor personeel helpen om de productiviteit en efficiëntie van werknemers te verbeteren. Door te zien hoeveel tijd werknemers besteden aan specifieke taken of projecten, kunnen managers beter bepalen waar ze hun middelen moeten inzetten om de productiviteit te verhogen.

Coördinatie werktijden

Een derde reden om tijdregistratie software voor personeel te gebruiken is dat het kan helpen om werktijden te plannen en te coördineren. Door te weten wanneer werknemers beschikbaar zijn, kunnen managers beter plannen wie welke taken op welk moment gaat uitvoeren. Dit kan helpen om bottlenecks en andere problemen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat werknemers hun werktijden zo efficiënt mogelijk benutten.

Kostenbeheersing

Tot slot kan tijdregistratie software voor personeel ook helpen om de kosten van het personeel te beheersen. Door de werktijden van werknemers nauwkeurig bij te houden, kunnen bedrijven beter inschatten hoeveel mensen ze nodig hebben en op welk moment. Dit kan helpen om personeelskosten te verlagen en om ervoor te zorgen dat werknemers op een effectieve manier ingezet worden.

Conclusie

We kunnen stellen dat tijdregistratie software voor personeel een handige tool is om de werktijden van werknemers te registreren en te beheren. Het kan helpen om ervoor te zorgen dat werknemers hun werktijden nauwkeurig bijhouden en dat hun salaris en vakantiedagen correct worden berekend. Bovendien kan het helpen om de productiviteit en efficiëntie van werknemers te verbeteren, werktijden te plannen en te coördineren, en de kosten van het personeel te beheersen. Kortom, tijdregistratie software voor personeel is een must-have voor bedrijven die hun personeelsbeheer efficiënt en effectief willen inrichten.