2022-12-11T09:11:27+01:00

Gewerkte uren bijhouden?

Gewerkte uren bijhouden? Vind en vergelijk hier alle urenregistratie software en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om binnen enkele seconden de beste software voor jouw onderneming te vinden.

Gewerkte uren bijhouden

Keuzehulp

Functionaliteiten
Facturatie
Projectregistratie
Personeel (HRM):
Opzegtermijn contract

Silvasoft urenregistratie

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m

Eenvoudig en snel online uren registreren doet u met de urenregistratie software van Silvasoft. Inclusief registratie op relaties, projecten of projectfases. Manager en medewerker rollen en nog veel meer!

Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m

Houd je gewerkte uren eenvoudig bij via de mobiele app of je laptop en factuur ze gelijk door aan je klant. Houd dit per project of klant bij voor extra overzicht. Zo weet jij of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst.

Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning
(5 reviews)10.0/10
WATCH urenregistratie € 75,- p/m (10 licenties)

WATCH urenregistratie is in 16 jaar uitgegroeid tot een zeer compleet systeem dat zo ingericht kan worden dat het aanvoelt als maatwerk. De urenregistratiemodule werkt naadloos samen met de modules voor offertes, facturatie, planning en relatiebeheer.

16 jaar ervaring
Projectbeheer
Incl. mobiele versie
(14 reviews)8.4/10
Urenregistratie in de ERP software van AFAS Prijs op aanvraag

Het registreren en verwerken van uren hoeft geen uren te duren. Je borgt alle projectadministratie in één geïntegreerd systeem. Urenregistratie doe je gemakkelijk via de AFAS Pocket app.

Eén ERP-oplossing
Urenregistratie app
+ Boekhouden & CRM
(7 reviews)9.4/10
Project Hours urenregistratie software € 2,50 p/m

Schrijf met uw team uren op projecten en activiteiten met Project Hours. Eenvoudig en flexibel, timer beschikbaar, rapportage in Excel. Nieuw: registeren van materialen en kosten.

Ideaal voor teams
App beschikbaar
Nederlands en Engels
(9 reviews)8.9/10
DigiBTW urenregistratie € 10,- p/m

Met de urenregistratie tool van DigiBTW schrijf je eenvoudig tijd en factureer je in no-time je uren!

Schrijf eenvoudig tijd
Factureer in no-time
Incl. rittenregistratie
(4 reviews)10.0/10
Clocx urenregistratie software € 3,99 p/m

Onze software is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere ondernemer in elke branche. We kunnen je niet beloven dat de administratie vanaf vandaag je nieuwe hobby is, we kunnen je wel vertellen dat vele ondernemers baat hebben van werken met Clocx.

Eenvoudig registreren
Overzichtelijk dashboard
Slimme koppelingen
(3 reviews)9.3/10
Rompslomp urenregistratie software € 5,00 p/m

Dé makkelijkste urenregistratie app voor ZZP'ers - Registreer gemakkelijk je gewerkte uren & ritten - Gebruik onze handige timer - Zet je uren om naar een factuur - Maak nu je gratis account aan en probeer het zelf!

Super makkelijk
Uren & boekhouden
100% voor ZZP'ers

Gewerkte uren bijhouden

Gewerkte uren bijhouden

Het bijhouden van je gewerkte uren is erg belangrijk, ongeacht of je een werknemer bent of een eigen bedrijf hebt. Het biedt niet alleen overzicht over hoeveel tijd je hebt besteed aan verschillende taken, maar het is ook noodzakelijk om aan bepaalde eisen te voldoen, zoals het urencriterium.

Urencriterium

Het urencriterium is een eis die wordt gesteld aan zelfstandig ondernemers die gebruik willen maken van de zelfstandigenaftrek in de inkomstenbelasting. Om in aanmerking te komen voor deze aftrek, moeten zelfstandig ondernemers aantonen dat ze gemiddeld ten minste 1225 uur per jaar werken. Dit kun je bijvoorbeeld aantonen door gewerkte uren bij te houden.

Werkzaamheden verbeteren

Het bijhouden van je gewerkte uren is niet alleen belangrijk voor het voldoen aan het urencriterium, maar het kan ook helpen om je werkzaamheden te verbeteren. Als je weet hoeveel tijd je besteedt aan verschillende taken, kun je beter inschatten hoeveel tijd je nodig hebt om een bepaalde taak te voltooien. Dit kan ervoor zorgen dat je efficiënter werkt en dat je meer tijd hebt voor andere belangrijke zaken.

Daarnaast kan het bijhouden van je gewerkte uren ook nuttig zijn voor het maken van afspraken met klanten of opdrachtgevers. Als je weet hoeveel tijd je normaal besteed aan een project, kun je dit gemakkelijk aantonen en kun je beter onderhandelen over de prijs.

Samengevat is het bijhouden van je gewerkte uren belangrijk voor verschillende redenen. Het kan helpen om aan het urencriterium te voldoen, het kan je werk efficiënter maken en het kan nuttig zijn voor het maken van afspraken met klanten. Als je nog geen gewoonte hebt om je gewerkte uren bij te houden, is het een goed idee om hiermee te starten! Je kunt hiervoor gebruik maken van urenregistratie software.