Dit zijn de beste apps voor urenregistratie

Leestijd: ongeveer 2 minuten 12 juni 2021 0 reacties

Tip: gebruik urenregistratie software voor het snel en probleemloos invoeren van uw uren. Top 3:
(1) e-Boekhouden.nl  (2) Timechimp  (3) Watch

Urenregistratie gebeurt steeds vaker mobiel, met behulp van een app die je op je smartphone installeert. Steeds meer aanbieders van urenregistratiesoftware hebben dan ook eigen apps ontwikkeld. Wij geven weer wat op dit moment de beste apps voor urenregistratie zijn. Voor deze lijst met beste apps voor urenregistratie vertrokken we vanaf de input van de gebruikers. Hun reviews en het door hen bepaalde gemiddelde heeft de ranglijst vormgegeven. Hierbij hebben we echter alleen apps opgenomen die minstens tien reviews hadden.

# 1. e-Boekhouden.nl

De beste app voor urenregistratie is volgens onze reviewers deze van e-Boekhouden.nl. Met de beste app voor urenregistratie kan je eenvoudig uren invoeren via de app of online. Ook registreer je uren per project of activiteit en kan je de uren meteen factureren. Handig zijn de uitgebreide overzichten die je kan inzien. De beste app voor urenregistratie dient te worden afgenomen in combinatie met het pakket Factureren en kan niet individueel worden afgenomen. Desondanks is de beste app voor urenregistratie nog steeds heel voordelig. En voor startende ondernemers is het zelfs helemaal gratis.

Meer over de urenregistratie-app van e-Boekhouden.nl →

# 2. Silvasoft

De tweede beste app voor urenregistratie is volgens onze gebruikers de app van Silvasoft. Silvasoft is een leverancier van bedrijfssoftware. Hun urenregistratiesoftware is heel uitgebreid. Zo is het mogelijk om automatisch overwerk te registreren op basis van de ingestelde werktijden. Managers krijgen ook inzage in de geregistreerde uren en er zijn talloze rapportagemogelijkheden. Verder kunnen managers dienstregelingen en werktijden voor hun medewerkers configureren. De tweede beste app voor urenregistratie kan als een aparte module worden afgenomen en is hierdoor heel voordelig. Je kan het uiteraard ook combineren met de andere bedrijfssoftware van Silvasoft, zoals de boekhoudsoftware en de facturatiesoftware.

Meer over de urenregistratie-app van Silvasoft →

# 3. AFAS Software

Volgens onze gebruikers is de derde beste app voor urenregistratie de urenregistratiesoftware van AFAS Software. Hun bedrijfssoftware focust op oplossingen voor de projectadministratie en biedt complete dashboards aan projectmanagers en -medewerkers. Ook een goede urenregistratie kan daarbij niet ontbreken. Deze urenregistratiesoftware werkt geïntegreerd met de financiële administratie en de projectadministratie. Zo kan je uren omzetten in facturen of worden de opbrengsten automatisch gejournaliseerd. De uren bijhouden doe je door middel van de AFAS Pocket App, waar je ook eenvoudig een vrije omschrijving kan toevoegen.

Meer over de urenregistratie-app van AFAS Software →

# 4. Exact Urenregistratie Software

Over Exact Urenregistratie Software zijn de meningen verdeeld. Sommigen vinden dat Exact de beste app voor urenregistratie heeft. Het staat hoe dan ook buiten kijf dat Exact verregaande mogelijkheden biedt, zeker wat integraties betreft. Zo kan je de urenadministratie automatisch koppelen met je CRM-systeem, met de boekhouding en met de facturatie. Het komt inclusief een gratis training en alle geschreven uren en kosten kan je meteen in facturen omzetten. Toch zijn er ook heel wat minder positieve reviews en dat heeft alles te maken met het prijskaartje dat toch wel vrij hoog is. Hierdoor is het voor sommige zzp’ers gewoon een minder interessante keuze.

Meer over de urenregistratie-app van Exact Urenregistratie Software →

Silvasoft urenregistratie

Silvasoft urenregistratie

De best gewaardeerde urenregistratie software van 2024!

(85 reviews)9.6/10
Silvasoft urenregistratie software € 3,95 p/m
Ongelimiteerd
Incl. mobiele app
30 dagen gratis
(178 reviews)9.7/10
e-Boekhouden.nl urenregistratie software € 9,95 p/m
Starter? Jaar gratis!
Mobiele app
Incl. facturatie
(2 reviews)10.0/10
TimeChimp Basic € 6,00 p/m
14 dagen gratis
Koppelingen
Mobiele app
TimeChimp Business € 10,00 p/m
14 dagen gratis
Inclusief facturatie
Mobiele app
TimeChimp Professional € 13,00 p/m
14 dagen gratis
Inclusief klantenportaal
Inclusief planning

Vergelijk alle urenregistratie software op prijs, reviews en functies!

Geen reacties

Plaats reactie

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Plaats als eerste een reactie!

Plaats reactie